fbpx

Villatuin

Ugchelen

Deze prachtige nieuwe villa is gelegen in de wijk Veldekster in Ugchelen. Rondom de villa is een ruimtelijke en groen tuin aangelegd die rondom de woning aansluit bij de moderne strakke uitstraling van de woning en richting de randen van de tuin aansluit bij de groene omgeving.

Bij de woning is een ruim terras gesitueerd, door deze iets van de woning af te leggen en een border tussen het terras en woning te plaatsen ligt het terras in het groen en is het zicht vanuit de woning op de kleurrijke beplanting. Verderop in de tuin ligt nog een terras met een grote pergola overdekt, de pergola zal uiteindelijk helemaal begroeien en zo voor een knus terras zorgen.

Veel borders met beplanting in allerlei kleuren en hoogtes met daar tussendoor een speels gazon zorgen voor een ruimtelijk gevoel en geven de tuin diverse doorkijkjes. Het hele jaar door zorgt de beplanting voor kleur, vogels en insecten in de tuin.

In het verlengde van de woning is een sfeervolle buitenkamer gecreëerd die kan worden afgesloten met een glazenschuifwand, hierdoor kan er in alle jaargetijden buiten worden genoten van de tuin. Het uitzicht vanuit de buitenkamer is groen en ruimtelijk en nodigt uit om er een heerlijke kopje koffie te nuttigen.

Automatische beregening en een maairobot verminderen de tijd voor het onderhoud en zorgen te allen tijde voor een strakke tuin, de borders zijn mooi vol geplant zodat daar weinig ruimte is voor onkruid. Veel tijd om te genieten van de tuin dus.

Kosteloos inventariseren wij al uw tuinwensen op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vervolgens kunnen we die op verschillende manieren voor u uitwerken; als offerte, schets of ontwerp. U krijgt dit op een heldere manier gepresenteerd waarna wij verder het traject met u bespreken.

Bert

medewerker BK Tuinen
Vraag het aan BK Tuinen

Hulp nodig bij het nemen van een beslissing?

Wij ontwerpen tuinen waarin je kunt wonen, omdat we geloven in de kracht van buitenleven.

Bij Hovenier BK Tuinen in Apeldoorn staan uw tuinwensen centraal

Uw wensen worden tegen het licht gehouden om de mogelijkheden en de onmogelijkheden van elkaar te scheiden. Daarnaast zult u altijd de vraag van ons krijgen in hoeverre wij onze eigen creatieve ideeën mogen inbrengen om uw wensen aan te kleden. En dat wordt bijna nooit geweigerd!

Neem vandaag contact op

© BK Tuinen. Alle rechten voorbehouden.
Communicatie: Zuidijk. Ontwerp en realisatie: Identiteit.