fbpx

Tuinontwerp en aanleg voor kleine stadstuin

Spartahof Apeldoorn

Deze tuin die door een externe architect is ontwerpen laat zien wat je allemaal kunt met kleine stadstuin.

Met een eetterras aan de woning en een lounge terras achter in de tuin is er voor elke gelegenheid een plekje te vinden in de tuin om te kunnen ontspannen. De ronde vromen van het gazon en terras lopen naadloos in elkaar over en geven de tuin een ruimtelijk gevoel. De borders met uitbundige beplanting en mooie houten paaltjes als speels element geven deze tuin kleur en beleving. De prachtige meerstammige Parrotica persica kleed het vlonderterras aan en geeft in de herfst een schitterende verkleuring. Het grindpad dat op natuurlijke wijze overloopt in de borders heeft een zachte uitstraling waardoor de tuin natuurlijk aanvoelt.

Kosteloos inventariseren wij al uw tuinwensen op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vervolgens kunnen we die op verschillende manieren voor u uitwerken; als offerte, schets of ontwerp. U krijgt dit op een heldere manier gepresenteerd waarna wij verder het traject met u bespreken.

Bert

medewerker BK Tuinen
Vraag het aan BK Tuinen

Hulp nodig bij het nemen van een beslissing?

Wij ontwerpen tuinen waarin je kunt wonen, omdat we geloven in de kracht van buitenleven.

Bij Hovenier BK Tuinen in Apeldoorn staan uw tuinwensen centraal

Uw wensen worden tegen het licht gehouden om de mogelijkheden en de onmogelijkheden van elkaar te scheiden. Daarnaast zult u altijd de vraag van ons krijgen in hoeverre wij onze eigen creatieve ideeën mogen inbrengen om uw wensen aan te kleden. En dat wordt bijna nooit geweigerd!

Neem vandaag contact op

© BK Tuinen. Alle rechten voorbehouden.
Communicatie: Zuidijk. Ontwerp en realisatie: Identiteit.