fbpx

Strakke villatuin in de Parken

Apeldoorn

De tuin bij deze prachtige statige villa aan het Oranjepark in Apeldoorn is deel gerenoveerd. De tuin is ruimtelijk en strak vormgegeven met heerlijke zitplekken en een stijlvolle entree.

Een ruim gazon vormt het middelpunt van de tuin, het gazon is aangekleed met drie forse olijfbomen in cortenstalen bloembakken die voor hoogte en diepte in de tuin zorgen. Op het ruimte vlonderterras is er een prachtig uitzicht over al het groen in de tuin.

Onder het buitenverblijf kan eindeloos van de tuin worden genoten, gekookt en geborreld. Ook in de avond is de tuin erg sfeervol met In-Lite tuinverlichting.

De entree van villa is vormgegeven met wintergroene taxuswolken, prachtige meerstammige bomen en grind, de organische vormen zorgen voor een mooi geheel.

Kosteloos inventariseren wij al uw tuinwensen op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vervolgens kunnen we die op verschillende manieren voor u uitwerken; als offerte, schets of ontwerp. U krijgt dit op een heldere manier gepresenteerd waarna wij verder het traject met u bespreken.

Bert

medewerker BK Tuinen
Vraag het aan BK Tuinen

Hulp nodig bij het nemen van een beslissing?

Wij ontwerpen tuinen waarin je kunt wonen, omdat we geloven in de kracht van buitenleven.

Bij Hovenier BK Tuinen in Apeldoorn staan uw tuinwensen centraal

Uw wensen worden tegen het licht gehouden om de mogelijkheden en de onmogelijkheden van elkaar te scheiden. Daarnaast zult u altijd de vraag van ons krijgen in hoeverre wij onze eigen creatieve ideeën mogen inbrengen om uw wensen aan te kleden. En dat wordt bijna nooit geweigerd!

Neem vandaag contact op

© BK Tuinen. Alle rechten voorbehouden.
Communicatie: Zuidijk. Ontwerp en realisatie: Identiteit.