fbpx

Moderne tuin

Zonnehoeve Apeldoorn

Grote blokken met beplanting zoals Lavendel en Hortensia vormen de basis van de tuin, in de deze vakken geven opvallende meerstammige bomen hoogte en diepte aan de tuin. De planten die lang bloeien zorgen er voor dat de tuin de hele zomer zeer aangenaam is om in te verblijven en ze trekken ook nog eens veel insecten.

Er is voldoende ruimte om te zitten op de diverse terrassen met elk zijn eigen beleving, onder de veranda, in de zon of bij de buitenkeuken. Elk terras heeft zijn eigen sfeer en zicht op de tuin wat door de beplanting en strakke hagen telkens anders is. In het midden van de tuin zorgt een strakke vijver met waterval voor extra leven en dimensie.

Kosteloos inventariseren wij al uw tuinwensen op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vervolgens kunnen we die op verschillende manieren voor u uitwerken; als offerte, schets of ontwerp. U krijgt dit op een heldere manier gepresenteerd waarna wij verder het traject met u bespreken.

Bert

medewerker BK Tuinen
Vraag het aan BK Tuinen

Hulp nodig bij het nemen van een beslissing?

Wij ontwerpen tuinen waarin je kunt wonen, omdat we geloven in de kracht van buitenleven.

Bij Hovenier BK Tuinen in Apeldoorn staan uw tuinwensen centraal

Uw wensen worden tegen het licht gehouden om de mogelijkheden en de onmogelijkheden van elkaar te scheiden. Daarnaast zult u altijd de vraag van ons krijgen in hoeverre wij onze eigen creatieve ideeën mogen inbrengen om uw wensen aan te kleden. En dat wordt bijna nooit geweigerd!

Neem vandaag contact op

© BK Tuinen. Alle rechten voorbehouden.
Communicatie: Zuidijk. Ontwerp en realisatie: Identiteit.