fbpx

Knusse achtertuin

Otterlo

Deze knusse achtertuin in Otterlo hebben wij volledig gerenoveerd zodat de nieuwe bewoners optimaal kunnen genieten van deze groene oase.

Veel groen en bloei, dat is de basis van deze tuin. Door de diverse borders en de uitbundige beplanting is het het hele jaar genieten van alle kleuren en insecten in de tuin. De borrelsteen die naast het terras in de border ligt geeft een heerlijk rustgevend gevoel. Het terras dat zowel in de tuin als onder de veranda ligt geeft voldoende ruimte om met vrienden en familie te kunnen zitten.

De pergola verdeeld de tuin op in meerdere ‘tuinkamers’ en geeft zo nog meer sfeer en diepte aan de tuin. De volledig automatische tuinverlichting van In-Lite brengt de tuin in de avond een fantastische sferen.

Kosteloos inventariseren wij al uw tuinwensen op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vervolgens kunnen we die op verschillende manieren voor u uitwerken; als offerte, schets of ontwerp. U krijgt dit op een heldere manier gepresenteerd waarna wij verder het traject met u bespreken.

Bert

medewerker BK Tuinen
Vraag het aan BK Tuinen

Hulp nodig bij het nemen van een beslissing?

Wij ontwerpen tuinen waarin je kunt wonen, omdat we geloven in de kracht van buitenleven.

Bij Hovenier BK Tuinen in Apeldoorn staan uw tuinwensen centraal

Uw wensen worden tegen het licht gehouden om de mogelijkheden en de onmogelijkheden van elkaar te scheiden. Daarnaast zult u altijd de vraag van ons krijgen in hoeverre wij onze eigen creatieve ideeën mogen inbrengen om uw wensen aan te kleden. En dat wordt bijna nooit geweigerd!

Neem vandaag contact op

© BK Tuinen. Alle rechten voorbehouden.
Communicatie: Zuidijk. Ontwerp en realisatie: Identiteit.