fbpx

Kindvriendelijke tuin

Zuidbroek Apeldoorn

In deze nieuwebouwwijk met veel jonge gezinnen sluit deze tuin goed aan bij de wensen en omgeving. Een strak vormgegeven tuin waarin veel ruimte is om te ontspannen en te spelen.

In de zijtuin vorm de robuuste douglashouten pergola de basis voor de schommel. De pergola is sfeervol aangekleed met windlichten. Het aansluitende gazon geeft nog meer ruimte om te spelen.

Bij de tuindeuren bevindt zich een ruim terras van kwalitatief hoogstaande keramische tegels, de eettafel met speelse verlichting kleedt het terras mooi aan. Om in de schaduw te kunnen genieten van de tuin is er naast de schuur een verhoogd vlonderterras met pergola en schaduwdoek gemaakt.

De diverse borders, laag en verhoogd, geven kleur en sfeer aan de tuin.

Kosteloos inventariseren wij al uw tuinwensen op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vervolgens kunnen we die op verschillende manieren voor u uitwerken; als offerte, schets of ontwerp. U krijgt dit op een heldere manier gepresenteerd waarna wij verder het traject met u bespreken.

Bert

medewerker BK Tuinen
Vraag het aan BK Tuinen

Hulp nodig bij het nemen van een beslissing?

Wij ontwerpen tuinen waarin je kunt wonen, omdat we geloven in de kracht van buitenleven.

Bij Hovenier BK Tuinen in Apeldoorn staan uw tuinwensen centraal

Uw wensen worden tegen het licht gehouden om de mogelijkheden en de onmogelijkheden van elkaar te scheiden. Daarnaast zult u altijd de vraag van ons krijgen in hoeverre wij onze eigen creatieve ideeën mogen inbrengen om uw wensen aan te kleden. En dat wordt bijna nooit geweigerd!

Neem vandaag contact op

© BK Tuinen. Alle rechten voorbehouden.
Communicatie: Zuidijk. Ontwerp en realisatie: Identiteit.