fbpx
Skip to main content
Neem contact op voor een creatief en uniek tuinontwerp voor uw tuin in Deventer

Tuinontwerp in Deventer
door BK Tuinen

Ontwerp laten maken

Tuinontwerp
Deventer

Hovenier BK Tuinen verzorgt graag het ontwerp voor uw tuin in Deventer en omgeving. Dat doen we met veel verstand van zaken en in verschillende stijlen. Zo bieden wij altijd een tuinontwerp dat bij u past! Wij informeren u hier over de mogelijkheden en soorten tuinen die wij voor u kunnen aanleggen.
Unieke tuinontwerpen

Houd rekening met
alle seizoenen

Als alles goed op elkaar is afgestemd, voorkomt u onnatuurlijke eindresultaten en seizoensgebonden inschattingsfouten. Met een goed tuinontwerp geniet u in Deventer alle seizoenen door van bepaalde tuinelementen.
Ontwerp op maat

Onze
tuinarchitect

De basis van een mooie tuin is daarom: een goed tuinontwerp. Onze tuinarchitect Eelco Koppelaar staat bekend om zijn creativiteit en speelsheid en verzorgt graag dit ontwerp! We houden bij het vormgeven van een tuin niet alleen rekening met een goed idee, maar ook met elementen zoals licht, ruimte, beplanting, bestrating, kleur, zichtlijnen, water, groenten en vruchten…
Exclusief tuinontwerp

Voorbeelden
tuinontwerp

Uw wensen staan uiteraard voorop bij elk ontwerp! Maar om u een indruk te geven van wat wij allemaal ontwerpen, beschrijven we hier een aantal voorbeelden en ideeën van tuinen zoals we die voor u kunnen aanleggen.

Verschillende stijlen voor typisch ‘Deventerse’ tuinen

De deskundige ontwerpers van Hovenier BK Tuinen ontwerpen verschillende soorten tuinen: van klassiek tot modern, allemaal passend bij uw woning en uw persoonlijke voorkeur. Nadat we het ontwerp gemaakt hebben, bespreken we de tekening met u. Bent u tevreden over het tuinontwerp? Als u tevreden bent, dan verzorgen we alles voor uw tuin: niet alleen de beplanting, de sierbestrating, maar ook andere tuinelementen, zoals vijvers, muurtjes, verhogingen, waterelementen, elektra en verlichting. Het resultaat is een tuin die bij u, uw huis en de omgeving past.

Voorbeelden van tuinontwerp in Deventer

Uw wensen staan uiteraard voorop bij elk ontwerp! Maar om u een indruk te geven van wat wij allemaal ontwerpen, beschrijven we hier een aantal voorbeelden en ideeën van tuinen zoals we die voor u kunnen aanleggen.

Een klassiek en stijlvol tuinontwerp

Bij een huis uit de jaren dertig zoals bijvoorbeeld in de omgeving van de Zwolselaan, past een klassiek en stijlvol ontwerp. Bij een dergelijke tuin staan symmetrische beplanting van buxushagen, lavendel en andere klassieke planten erg fraai. Het ontwerp wordt eventueel aangevuld met verlichting van bijvoorbeeld klassieke lantaarns. De looppaden en bestrating zijn van siergrind en klinkertjes. Hierdoor ontstaat een prachtige tuin met duidelijke zichtlijnen en die het historisch karakter van het huis versterkt.

Strakke moderne stadstuinen

Heeft u geen oud huis, maar een moderne nieuwbouwwoning in bijvoorbeeld Schalkhaar of in Colmschate? Dat is ook geen enkel probleem voor ons. Bij een nieuwbouwwoning past vaak een strakke, moderne stadstuin met rechte bestrating, strakke beplanting en een groot terras met een overkapping (eventueel met terrasverwarming) heel goed. Zo kunt u tot ’s avonds laat of bij slechter weer beschut een kop koffie of een wijntje drinken, een boek lezen of werken. Zo haalt u het maximale uit uw tuin. Ook kunnen we een mooie speelplek voor uw kinderen creëren, zoals een zandbank of een klimrek.

Een ruime natuurlijke tuin

Bent u eigenaar van een vrijstaand huis of villa met een grote tuin rondom in een wijk als Colmschate-Vijfhoek of in de omringende dorpen, zoals Bathmen en Epse, dan houden we uiteraard rekening met het zicht naar en van het huis en met de omringende natuur. Een tuin in landschapsstijl is in deze situatie een mooie optie. In een dergelijke tuin staan veel gekleurde bloemen en planten rondom een fraai aangelegd gazon. Natuurlijk mogen een prachtig terras met een fijne loungehoek en mooie potten met zomerbloeiers niet ontbreken. Ook een natuurlijke vijver met daaromheen riet, waterlelies en andere siergrassen passen uitstekend bij een vrijstaand huis. Zo’n type tuin is een must voor echte tuinliefhebbers.e

Onderhoudsarme tuin in Deventer

Het tegenovergestelde kan natuurlijk ook. Heeft u weinig tijd om te tuinieren en zit u liever in de tuin dan dat u planten snoeit? Dan is een onderhoudsarme tuin met makkelijk te verzorgen bloemen, planten en mooie sierbestrating een uitstekende keuze.

Ook voor uw tuin een passend ontwerp?

Heel graag komen we bij u langs om alles met u te bespreken. Bel ons op 055 – 3016 069 of mail ons naar info@groenehanden.nl

We zijn actief in heel Deventer en omgeving

Natuurlijk werken we in de hele stad, maar we werken uiteraard vooral in de wijken met de meeste tuinen! Van klassieke villa tot nieuwbouwwoning: we voorzien elk huis in Deventer van een fraaie tuin. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan Colmschate-Zuid, Colmschate-Vijfhoek en Schalkhaar. Uiteraard komen we ook graag in de omringende dorpen Bathmen, Diepenveen en Epse.

Wilt u ook een tuinontwerp voor uw tuin in Deventer of omgeving?

Bent u geïnteresseerd om ook voor uw tuin een prachtig ontwerp te laten maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u. En wellicht geniet u komende zomer al in uw fraai aangelegde tuin.

Kosteloos inventariseren wij al uw tuinwensen op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vervolgens kunnen we die op verschillende manieren voor u uitwerken; als offerte, schets of ontwerp. U krijgt dit op een heldere manier gepresenteerd waarna wij verder het traject met u bespreken.

Arjen

medewerker BK Tuinen
Altijd een antwoord

Antwoorden op
veelgestelde vragen

Welke planten moeten waar?

Het komt ook voor dat men alleen wil weten welke planten waar geplant moeten worden. In dat geval is alleen een beplantingsplan van toepassing en zal geen volledig ontwerp worden gemaakt.


Ik weet precies al wat ik wil!

Misschien weet u al precies wat u waar wilt uitvoeren en heeft u helemaal geen behoefte aan een uitgebreid ontwerp. Dan is een goed advies en een kleine schets al voldoende om een duidelijk beeld te krijgen.


Wanneer wel en wanneer geen ontwerp?

Alle tuinen ontstaan bij een ontwerp. Dit is de start van een mooie tuinbeleving. Liever zelf een ontwerp maken? Geen probleem! Weet wel dat ons tuinontwerp inbegrepen is bij de prijs.


Tuinontwerp kosten: kan het ook gratis?

Afhankelijk van de wensen en de grootte van uw tuin variëren de kosten van een tuinontwerp. Maar als wij uw tuin ook mogen aanleggen, is het bedrag het het tuinontwerp uw korting! Daarom hebben onze meeste klanten het tuinontwerp inderdaad gratis.