fbpx
Skip to main content
Vakbekwame hovenier BK Tuinen uit Apeldoorn en Deventer
Tuinonderhoud bedrijven

Tuinonderhoud

Uw tuin in groene handen
Ook als u zelf graag tuiniert, kunnen er momenten zijn waar u tijd en deskundigheid te kort komt om het onderhoud zelf uit te voeren. In dat geval bieden wij een vakkundige oplossing.

Voor- en/of najaarsbeurt van de tuin:

Schoonmaken, gazon verticuteren, snoeien, bemesten, beplanting opnieuw opzetten, bollen planten, bladruimen, enz.

Onderhoudscontracten:

Hierbij wordt volgens een contract gewerkt waarin omschreven staat wat, wanneer en hoe vaak iets gedaan wordt. Dit kan dus een contract voor een heel jaar zijn. Het contract wordt speciaal voor u op maat gemaakt.

Persoonlijke invulling van onderhoud:

Onderhoud op uw wensen afgestemd, bijvoorbeeld wel het tuinonderhoud van de borders, maar niet het maaien van het gazon, omdat u dat zelf graag wilt doen. U kunt hier veel kanten mee op, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten.

Ook als u zelf graag tuiniert, kunnen er momenten zijn waar u tijd en deskundigheid te kort komt om het onderhoud zelf uit te voeren. In dat geval bieden wij een vakkundige oplossing.

Tuinonderhoud in Apeldoorn en Deventer

Wij zijn een allround hoveniersbedrijf en we werken in de regio Apeldoorn en Deventer. Heeft u in een van deze twee steden of omgeving een tuin en wilt u het onderhoud liever aan een professional overlaten? Schakel dan BK Tuinen in. We onderhouden zowel kleine als grote tuinen in de omgeving van Apeldoorn en Deventer met veel plezier en vakmanschap.

Soorten tuinonderhoud

U kunt BK Tuinen voor veel verschillende soorten tuinonderhoud inzetten. Denkt u hierbij aan:

Eenmalig tuinonderhoud

Als we bij u langskomen voor tuinonderhoud dan bespreken we de mogelijkheden. Het kan zijn dat we een eenmalige klus voor u uitvoeren, zoals het (drastisch) terugsnoeien van een boom of struik. Ook als u het werk een keer niet zelf kunt of wilt doen, staan we graag voor u klaar. Wij hebben het juiste gereedschap en de beste kennis in huis om uw tuin te onderhouden.

Structureel tuinonderhoud met een onderhoudscontract

Als u het tuinonderhoud liever helemaal uitbesteedt, is het ook mogelijk om een onderhoudsplan te maken voor uw tuin. In zo’n plan leggen we vast wanneer we uw tuin gaan onderhouden en welke klussen we gaan uitvoeren. Vervolgens stellen we een onderhoudscontract op. Op basis van dit onderhoudscontract voeren we diverse klussen uit in uw tuin op het juiste moment in het seizoen. Zo ligt uw tuin er het hele jaar prima bij.

Onderhoudsarme of onderhoudsvrije (bedrijfs)tuin

Wilt u af en toe zelf wat onderhoud doen in uw tuin? Of wilt u juist helemaal geen werk aan uw tuin hebben? BK Tuinen kan ook een onderhoudsarme of zelfs een onderhoudsvrije tuin voor u aanleggen.

Soorten klussen voor tuinonderhoud

U kunt BK Tuinen voor veel verschillende klussen in de tuin inzetten. Denkt u hierbij aan:
 • Het snoeien van een heg of haag;
 • Grasmaaien;
 • Gazon verticuteren;
 • Gazon bemesten en doorzaaien;
 • Bomen en struiken snoeien;
 • Planten terugsnoeien of uitgebloeide planten weghalen;
 • Bemesten/ voeding geven aan planten en struiken;
 • Tegels reinigen;
 • Plantenbakken schoonmaken;
 • Algen verwijderen van tegels en plantenbakken;
 • Inpakken van vorstgevoelige planten;
 • Overtollig blad weghalen in de herfst;
 • Planten van bloembollen in het najaar
 • Boomverzorging
 • Vijveronderhoud
 • Onkruidbestrijding op verharding en borders

Meer informatie voor tuinonderhoud?

Met het tuinonderhoud van BK Tuinen staat uw tuin er het hele jaar perfect bij. Ziet u zich al in een perfect onderhouden tuin. Ook wanneer u, uw bedrijfstuin wil laten onderhouden behoort dat tot de mogelijkheden. Bent u na het lezen van deze informatie benieuwd naar de mogelijkheden voor tuinonderhoud? En woont u in de omgeving van Apeldoorn of Deventer? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een offerte of een onderhoudsplan of geven u alle informatie.

Met een goed tuinonderhoud door de hoveniers van BK Tuinen, heeft u het hele jaar plezier van uw tuin!

Vraag het aan BK Tuinen

Hulp nodig bij het nemen van een beslissing?

Wij ontwerpen tuinen waarin je kunt wonen, omdat we geloven in de kracht van buitenleven.