fbpx
Skip to main content

Sfeervolle tuin

Metaalbuurt Apeldoorn

Bij de herinrichting van deze tuin is goed gekeken naar welke elementen en materialen er hergebruikt konden worden, zo zijn de grote platanen behouden die de tuin direct een zeer groene uitstraling geven en voor heerlijke natuurlijk schaduw zorgen. Daarnaast zijn de karakteristieke gebakken klinkers behouden als verharding.

De wens van de eigenaren was een moderne tuin, om dit goed samen te laten gaan met de hergebruikte onderdelen is er gekozen voor een moderne zwarte schutting rondom de tuin en een moderne veranda. De schuine kavellijnen worden gebruikt om de tuin direct een ruimtelijk effect te geven wat ook terugkomt in de vormgeving van de veranda.

De uitbundige borders met een mediterrane touch, de buitenkeuken met eettafel en lounche hoek met vuurschaal zorgen voor een tuin waarin optimaal genoten kan worden.

Kosteloos inventariseren wij al uw tuinwensen op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vervolgens kunnen we die op verschillende manieren voor u uitwerken; als offerte, schets of ontwerp. U krijgt dit op een heldere manier gepresenteerd waarna wij verder het traject met u bespreken.

Bert

medewerker BK Tuinen
Vraag het aan BK Tuinen

Hulp nodig bij het nemen van een beslissing?

Wij ontwerpen tuinen waarin je kunt wonen, omdat we geloven in de kracht van buitenleven.