fbpx
Skip to main content

Knusse stadstuin vlak bij binnenstad Apeldoorn

Apeldoorn

Vlak bij de binnenstad van Apeldoorn hebben we deze knusse stadstuin aangelegd. Het ontwerp is strak vormgegeven met twee zitplekken van 60x60cm keramische tegels, drie verhoogde bloembakken van natuursteen en een verbindend pad van staptegels in het grind.

Achter in de tuin is een ruim buitenverblijf gebouwd waar in alle tijden van het jaar genoten kan worden van de tuin, met een houtkachel en heaters is het er namelijk altijd behaaglijk. Halverwege de tuin is een kleine ‘tuinkamer’ gecreëerd door een waterornament te plaatsen tussen de bloembakken, tegenover het waterornament een bankje zodat hier midden tussen groen een heerlijk zitplekje ontstaat.

Het vele groen in de bloembakken zorgen voor bloei en sfeer, de meerstammige Quercus suber en de Quercus ilex als leivorm zorgen ook direct voor wintergroene elementen.

De verlichting van In-Lite en aankleding met een strak houthok en diverse tuinmeubels maken deze tuin helemaal af.

Kosteloos inventariseren wij al uw tuinwensen op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vervolgens kunnen we die op verschillende manieren voor u uitwerken; als offerte, schets of ontwerp. U krijgt dit op een heldere manier gepresenteerd waarna wij verder het traject met u bespreken.

Bert

medewerker BK Tuinen
Vraag het aan BK Tuinen

Hulp nodig bij het nemen van een beslissing?

Wij ontwerpen tuinen waarin je kunt wonen, omdat we geloven in de kracht van buitenleven.