fbpx
Skip to main content

Tuin karakteristieke jaren 20 villa

Apeldoorn Indische buurt

Welkom in de betoverende tuin van deze karakteristieke jaren 20 villa, gelegen in de sfeervolle Indische buurt in Apeldoorn. Deze tuin is een waar toevluchtsoord waar zowel ontspanning als avontuur hand in hand gaan, en waar de natuurlijke pracht wordt versterkt door doordachte designelementen.

Een Groene Oase: De tuin is een weelderige oase van groen, waar wintergroene wolken van Portugese Laurier en Osmanthus Burkwoodii het hele jaar door zorgen voor een groene achtergrond. Deze struiken bieden niet alleen privacy maar brengen ook een gevoel van rust en elegantie in de tuin. Dit aangevuld met uitbundig bloeiende vaste planten geven de tuin een elegante en sfeervolle uitstraling.

Stijlvolle Bestrating: De bestrating is gemaakt van het tijdloze gebakken waalformaat, wat een klassieke en verfijnde uitstraling geeft aan de buitenruimte. De organische lijnen worden benadrukt door Padvast opgesloten met een moderne stalen kantopsluiting, die niet alleen structuur toevoegt, maar ook een eigentijds contrast biedt met de zachtheid van het Padvast

Magische Verlichting: Zodra de avond valt, komt de tuin tot leven dankzij de subtiel geplaatste In-Lite tuinverlichting. Deze verlichting zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer, waardoor de tuin ook na zonsondergang een genot is om in te vertoeven.

Voor Jong en Oud: Voor de kinderen is er een zandbak waar ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en een trampoline voor uren speelplezier. De tuin is zo ontworpen dat kinderen veilig kunnen spelen terwijl de volwassenen ontspannen.

Gezellige Hoekjes: In deze tuin vindt u ook gezellige hoekjes met tuinelementen zoals een buitenhaard en een Green Egg barbecue. Deze nodigen uit tot samenkomen en culinair genieten in de buitenlucht, zowel voor intieme familiediners als voor gezellige bijeenkomsten met vrienden.

Deze tuin is niet alleen een verlengstuk van de villa, maar een ware leefruimte waar u kunt ontspannen, spelen en genieten van de schoonheid van de natuur. Het combineert klassieke elegantie met moderne gemakken en nodigt uit tot het creëren van dierbare herinneringen in een betoverende omgeving.

Kosteloos inventariseren wij al uw tuinwensen op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vervolgens kunnen we die op verschillende manieren voor u uitwerken; als offerte, schets of ontwerp. U krijgt dit op een heldere manier gepresenteerd waarna wij verder het traject met u bespreken.

Bert

medewerker BK Tuinen
Vraag het aan BK Tuinen

Hulp nodig bij het nemen van een beslissing?

Wij ontwerpen tuinen waarin je kunt wonen, omdat we geloven in de kracht van buitenleven.