fbpx
Skip to main content

Sierbestrating

als meest praktische onderdeel van uw tuin

Wat eigenlijk in geen enkele tuin mag ontbreken is de bestrating van paden en terrassen. Bestrating is het meest praktische onderdeel in uw tuin. Een bestrating kan uw woning volledig veranderen. Het kan uw woning ook een chique of juist een rustiek aanzien geven, of zoals u wilt modern.

Het aanbod van sierbestrating is de laatste jaren sterk toegenomen. Nu is er voor elk wat wils.

U kunt kiezen uit diverse bestratingsmaterialen zoals:

  • Tegels
  • Klinkers
  • Siergrind
  • Beton
  • Natuursteen
  • Gebakken klei

Vakmensen

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat de hovenier niet kan bestraten. Maar ook dit vak beheersen wij. Terrassen en paden; de materialen waaruit ze bestaan zijn zo bepalend in de tuin, dat wij er juist graag zelf rekening mee houden in de planvorming en ook zelf zorg dragen voor de uitvoering. Bestrating moet er immers ook na jaren intensief gebruik nog net zo bij liggen als toen het gelegd werd.

Materiaalkeuze

Bij de aanleg van deze verhardingen houden wij rekening met de ondergrond. Wij begeleiden u met de verschillende keuzen van materialen, vormen en soorten.

Kosteloos inventariseren wij al uw tuinwensen op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vervolgens kunnen we die op verschillende manieren voor u uitwerken; als offerte, schets of ontwerp. U krijgt dit op een heldere manier gepresenteerd waarna wij verder het traject met u bespreken.

Bert

medewerker BK Tuinen
Vraag het aan BK Tuinen

Hulp nodig bij het nemen van een beslissing?

Wij ontwerpen tuinen waarin je kunt wonen, omdat we geloven in de kracht van buitenleven.