fbpx

Robotmaaier

Altijd een strak gezon

Ziet u ook op tegen grasmaaien? Of heeft u wel meer te doen? Bespaar dan nu tijd! Uw gazon ligt er altijd netjes bij met onze robotmaaier. Het enige wat u hoeft te doen is hem op het gras zetten en de start knop in te drukken. Hierna kunt u een lekker glas drinken pakken en dat ene boek gaan lezen waar u al zo lang op zit te wachten. Wie wilt dat nou niet?

Perfecte hoogte

Door deze automatische robotmaaier, blijft uw gazon altijd op de perfecte hoogte. De SensorControl-functie detecteert zelf hoe snel uw gazon groeit en maait alleen als het gras lang genoeg is. Dit bespaard u dus nog meer tijd en energie!

Wilt u meer hier over weten, of bent u benieuwd naar de diverse modellen? Neem dan contact met ons op!

Kosteloos inventariseren wij al uw tuinwensen op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vervolgens kunnen we die op verschillende manieren voor u uitwerken; als offerte, schets of ontwerp. U krijgt dit op een heldere manier gepresenteerd waarna wij verder het traject met u bespreken.

Richard

medewerker BK Tuinen
Vraag het aan BK Tuinen

Hulp nodig bij het nemen van een beslissing?

Wij ontwerpen tuinen waarin je kunt wonen, omdat we geloven in de kracht van buitenleven.

Bij Hovenier BK Tuinen in Apeldoorn staan uw tuinwensen centraal

Uw wensen worden tegen het licht gehouden om de mogelijkheden en de onmogelijkheden van elkaar te scheiden. Daarnaast zult u altijd de vraag van ons krijgen in hoeverre wij onze eigen creatieve ideeën mogen inbrengen om uw wensen aan te kleden. En dat wordt bijna nooit geweigerd!

Neem vandaag contact op

© BK Tuinen. Alle rechten voorbehouden.
Communicatie: Zuidijk. Ontwerp en realisatie: Identiteit.