fbpx

Beregening

Voorzie uw tuin van voldoende water

Met de Gardena beregening systeem zorgt u ervoor dat uw tuin altijd straalt zelfs als er geen regen valt! U hoeft dus nooit meer met een tuinslang in de weer. Als het zonnetje schijnt zet u heel gemakkelijk het systeem aan en uw gazon gaat vanzelf weer stralen

Warme dagen

Warmte record na warmte record wordt gebroken. Steeds meer en steeds vaker breekt de zon door in Nederland. Juist op de warme dagen wilt u toch ook niet uw tuin langzaam zien vergaan omdat het te warm is om de plantjes water te geven? Daarom bieden wij u een beregeningssysteem van Gardena aan. Met dit systeem hoeft u bijna niet naar buiten en krijgt uw tuin toch genoeg water! Wie wilt dat nou niet?

Wilt u meer hier over weten, of bent u benieuwd naar de diverse modellen? Neem dan contact met ons op!

Kosteloos inventariseren wij al uw tuinwensen op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vervolgens kunnen we die op verschillende manieren voor u uitwerken; als offerte, schets of ontwerp. U krijgt dit op een heldere manier gepresenteerd waarna wij verder het traject met u bespreken.

Richard

medewerker BK Tuinen
Vraag het aan BK Tuinen

Hulp nodig bij het nemen van een beslissing?

Wij ontwerpen tuinen waarin je kunt wonen, omdat we geloven in de kracht van buitenleven.

Bij Hovenier BK Tuinen in Apeldoorn staan uw tuinwensen centraal

Uw wensen worden tegen het licht gehouden om de mogelijkheden en de onmogelijkheden van elkaar te scheiden. Daarnaast zult u altijd de vraag van ons krijgen in hoeverre wij onze eigen creatieve ideeën mogen inbrengen om uw wensen aan te kleden. En dat wordt bijna nooit geweigerd!

Neem vandaag contact op

© BK Tuinen. Alle rechten voorbehouden.
Communicatie: Zuidijk. Ontwerp en realisatie: Identiteit.