fbpx
Skip to main content
Van leegte naar oase

Kies voor tuinaanleg met de ultieme buitenbeleving

Tuinaanleg

Uw tuin in groene handen
Droomt u van uw eigen tuinfeest of lange zomeravonden met gasten, vrienden en familie? Ontdek nu hoe mooi uw buitenleven wordt met een luxe, sfeervolle buitenruimte die perfect past bij uw persoonlijkheid en levensstijl. Onze experts verzorgen de complete inrichting van uw tuin als gezonde en inspirerende plek voor het hele gezin. Onvergetelijke momenten in uw eigen oase!

Dit kunnen wij voor u doen

Uw tuin wordt een heerlijke plek voor rust, ontspanning en gezelligheid en u kunt alles aan ons overlaten. Van beplanting en bestrating tot een zwembad, vijver, verlichting, veranda, gastenverblijf en poolhouse, wij zorgen ervoor dat uw tuin een uitnodigende plek wordt voor iedereen. Een plek waar kinderen zelfs hun mobiele telefoon vergeten, volop actief zijn en genieten van de natuur.

Geniet van uw tuin in alle seizoenen

Een fantastische tuin is niet alleen een verlengstuk van uw huis, maar het is ook een waardevolle investering voor meer dan tien jaar. Een goed aangelegde tuin nodigt uit om in alle seizoenen veel buiten te zijn. Voor een gezellige barbecue met vrienden of familie of om te genieten van een ontspannen middag in uw eigen groene oase. Met onze vakkundige tuinaanleg zorgen we voor een tuin die aan al uw verwachtingen voldoet.
  • Buiten genieten in alle seizoenen
  • Meer rust en ontspanning
  • Waardevolle investering

Onderhoudsvriendelijk

Stelt u zich eens voor: een tuin die er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook nog eens onderhoudsvriendelijk is. Met slimme tuinaanleg realiseren we dat door bijvoorbeeld te kiezen voor beplanting die goed gedijt in uw specifieke omgeving. Op die manier wordt het onderhoud tot een minimum beperkt.

Denk ook aan duurzame oplossingen, zoals een automatisch bewateringssysteem en slimme afwatering. Met de juiste bestrating en indeling kunt u genieten van een schitterende tuin, zonder dat u hier veel tijd aan kwijt bent. Doe alvast uw voordeel met onze gratis tips voor een onderhoudsvriendelijke tuin.

Uw tuin in balans

We streven naar een perfecte balans in uw tuin. Daarbij kijken we niet alleen naar de planten en het gazon, maar ook naar de bodem. Vaak wordt de bodem over het hoofd gezien, maar wij weten hoe belangrijk het is om die gezond te houden. Na een bodemmonster gebruiken we bij de aanleg organische meststoffen om het bodemleven te stimuleren. Dit zorgt ervoor dat uw planten en gazon optimaal kunnen groeien en bloeien. Bij ons bent u verzekerd van een gezonde en prachtige tuin met een ideale balans.

Vertrouwd en professioneel van begin tot eind

Als u uw tuin laat aanleggen komt daar veel bij kijken, dat begrijpen wij als geen ander. Het is een spannende stap omdat het een investering is waar u jarenlang van wilt genieten. Daarom luisteren wij goed naar uw wensen zodat ons werk helemaal aansluit op uw verwachtingen.

Na uw akkoord op onze offerte gaan wij aan de slag. Tijdens de aanleg van uw tuin zorgen we voor minimale overlast en laten het terrein aan het einde van iedere werkdag netjes achter. Natuurlijk houden we rekening met uw buren en zorgen voor zo min mogelijk geluidsoverlast.

U kunt rekenen op een vakkundige aanpak van begin tot eind. We staan steeds voor u klaar en blijven betrokken tot het eindresultaat. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe tuin. Wilt u ook uw tuindromen werkelijkheid maken? Wij helpen u graag!

Kosteloos inventariseren wij al uw tuinwensen op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vervolgens kunnen we die op verschillende manieren voor u uitwerken; als offerte, schets of ontwerp. U krijgt dit op een heldere manier gepresenteerd waarna wij verder het traject met u bespreken.

Johan

medewerker BK Tuinen
Altijd een antwoord

Antwoorden op
veelgestelde vragen

Wat kost tuinaanleg?

De kosten van tuinaanleg variëren afhankelijk van de grootte van de tuin, de gewenste materialen, de complexiteit van het ontwerp en de specifieke werkzaamheden. In het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek kunnen wij aan de hand van uw wensen en de afmetingen van uw tuin een redelijke inschatting geven van de kosten.

Iedere situatie is uniek, wij kunnen u wel enkele richtprijzen geven. Voor de basis (grondwerk, verharding, gazon en beplanting) kunt u als richtprijs € 150,- per m2 aanhouden. Een luxe tuin begint bij € 250,- per m2 en kan oplopen tot het veelvoudige. Neem contact met ons op voor het bespreken van uw wensen. Wij kunnen dan een gepersonaliseerde offerte voor u maken.


Wanneer kunnen jullie mijn tuin aanleggen?

We begrijpen dat u snel wilt genieten van uw nieuwe tuin. We streven ernaar om uw tuin zo snel mogelijk aan te leggen. We houden rekening met uw wensen en planning, zodat u zo spoedig mogelijk kunt genieten van een prachtige buitenruimte. Ons team van experts legt het hele jaar door tuinen aan, meestal kunnen we de aanleg enkele maanden na uw akkoord op de offerte realiseren.


Wat doen jullie allemaal in de tuin?

Onze ervaren hoveniers kunnen alle mogelijke werkzaamheden in uw tuin uitvoeren. Daarbij heeft u één aanspreekpunt en we stemmen alles optimaal op elkaar af voor het beste resultaat. Wij hebben specialisten in bestrating, beplanting, verlichting, elektra, zwembaden, vijvers, overkappingen, poolhouses, maairobots en de aanleg van beregeningssystemen.   


Kunnen jullie ook bouwwerken en verlichting aanleggen?

Ja, naast tuinaanleg hebben we veel ervaring met het bouwen van diverse bouwwerken, zoals buitenverblijven, overkappingen, pergola’s, poolhouses, tuinhuizen en meer. Onze specialisten kunnen ook verlichtingssystemen ontwerpen en installeren om uw tuin ’s avonds tot leven te brengen. Voor bouwwerken en verlichting maken we altijd eerst een plan met (3D) tekening om u te adviseren.


Kan ik via jullie materialen bestellen?

Ja, ons hoveniersbedrijf heeft toegang tot een breed scala aan materialen voor tuinaanleg. We kunnen u helpen bij het selecteren en bestellen van de benodigde materialen voor uw project. We werken samen met betrouwbare leveranciers om hoogwaardige materialen te garanderen die perfect passen bij uw ontwerp en budget.

Vraag het aan BK Tuinen

Hulp nodig bij het nemen van een beslissing?

Wij ontwerpen tuinen waarin je kunt wonen, omdat we geloven in de kracht van buitenleven.