fbpx
Aanleg van uw nieuwe tuin
…bij ons in vakbekwame groene handen

Tuinaanleg

Uw tuin in groene handen

U wilt een nieuwe tuin laten aanleggen? Bij ons bent u aan het juiste adres als u een vakkundige partij zoekt. Wij zijn ervaren en werken volgens een systematische aanpak. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. Wij leveren veel verschillende diensten als het gaat om tuinaanleg.

Aanpak
Na goedkeuring van het ontwerp en offerte wordt er in goed overleg gestart met de tuinaanleg. Met onze werkwijze bent u ervan verzekerd dat wij als hovenier van het begin tot het eind betrokken zijn bij de tuinaanleg. Ook vinden we het zeer belangrijk ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk ongemak heeft tijdens de aanleg.

Wij staan garant!
Wij werken het project aansluitend af en houden rekening met uw buren en geluidsoverlast in de ochtend. Tijdens de aanleg wordt het terrein aan het einde van iedere werkdag netjes achtergelaten. Wij staan garant voor een vakkundige aanpak van begin tot eind voor al uw tuinwensen!

Vraag het aan BK Tuinen

Hulp nodig bij het nemen van een beslissing?

Wij ontwerpen tuinen waarin je kunt wonen, omdat we geloven in de kracht van buitenleven.

Bij Hovenier BK Tuinen in Apeldoorn staan uw tuinwensen centraal

Uw wensen worden tegen het licht gehouden om de mogelijkheden en de onmogelijkheden van elkaar te scheiden. Daarnaast zult u altijd de vraag van ons krijgen in hoeverre wij onze eigen creatieve ideeën mogen inbrengen om uw wensen aan te kleden. En dat wordt bijna nooit geweigerd!

Neem vandaag contact op

© BK Tuinen. Alle rechten voorbehouden.
Communicatie: Zuidijk. Ontwerp en realisatie: Identiteit.