fbpx
Skip to main content

Ruimtelijke leeftuin

Apeldoorn Zuidbroek

In de wijk Zuidbroek hebben wij deze ruimte tuin ontworpen en gerealiseerd. De tuin moest een heerlijke leeftuin worden met ruimte om te spelen en ruimte om te genieten van de buitenruimte.

Een strakke vormgeving met meerdere terrassen en paden gemaakt van degelijke en sfeervolle materialen geven de tuin een strakke maar ook warme uitstraling.

De diverse border kleden de terrassen aan waardoor elk terras zijn eigen ‘ruimte’ krijgt. De robuste pergola volledig in kleur gespoten zorgt voor extra diepte en beleving in de tuin. Achterin de hoek van de tuin staat een ruim buitenblijf van Douglashout met een schuur voor het opbergen van tuingereedschap en kussens en een ruime veranda om heerlijke avonden te kunnen doorbrengen bij het knapperende houtvuur.

De tuin is voor zien van In-Lite verlichitng waardoor ook s avond’s de tuin erg sfeervol is. Door het volledig automatische beregeningssysteem in de gehele tuin wordt het onderhoud een stuk eenvoudiger.

Kosteloos inventariseren wij al uw tuinwensen op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vervolgens kunnen we die op verschillende manieren voor u uitwerken; als offerte, schets of ontwerp. U krijgt dit op een heldere manier gepresenteerd waarna wij verder het traject met u bespreken.

Bert

medewerker BK Tuinen
Vraag het aan BK Tuinen

Hulp nodig bij het nemen van een beslissing?

Wij ontwerpen tuinen waarin je kunt wonen, omdat we geloven in de kracht van buitenleven.