fbpx

© BK Tuinen. Alle rechten voorbehouden.

Benieuwd naar wat anderen van ons werk vinden?
Reviews Hovenier BK Tuinen

7,3 | Prima

Johan Van der Veen | 6-12-2021

Deel van de beukenhaag planten sloeg niet aan. Zonder problemen vervanging gekregen, ook toen in het tweede jaar enkele planten waren doodgegaan. TOP

Kwaliteit werk 6
Communicatie 6
Kwaliteit materiaal 7
Nakomen afspraken 10
Vakbekwaamheid 6
Prijs / kwaliteit 8
Klantvriendelijkheid 8

8,9 | Zeer tevreden over de aanleg van onze tuin door BK tuinen!

Wilfred Keizer | 05-11-2021

Enkele weken geleden onze tuin volledig laten renoveren door BK tuinen. Hele tuin leeggehaald en vervolgens weer helemaal opnieuw betegeld, nieuwe schutting en opnieuw aangeplant. Vanaf het eerste contact, ontwerp tot tuinaanleg zeer tevreden over de kwaliteit van BK tuinen. Zal het zeker een ander aanraden.

Kwaliteit werk 9
Communicatie 8
Kwaliteit materiaal 9
Nakomen afspraken 9
Vakbekwaamheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Klantvriendelijkheid 9

8,0 | Vakbekwame creatieve hovenier

Barbara Carriere | Apeldoorn, 03-04-2021

In 2019 onze tuin laten aanleggen door BK Tuinen. Van ontwerp tot bestrating, beplanting, beregening en robotmaaier: alles wordt netjes voor elkaar gemaakt. Ze denken fijn mee en zorgen voor een mooie verzorgde tuin. Wij kijken nu alweer uit naar heerlijk genieten in onze BK-tuin!

Kwaliteit werk 8
Communicatie 8
Kwaliteit materiaal 9
Nakomen afspraken 7
Vakbekwaamheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Klantvriendelijkheid 8

10 | Fantastisch!

Familie Bruijn | 03-11-2020

We zijn echt blij met de heerlijke tuin die door BK Tuinen bij onze nieuwbouwwoning is ontworpen en aangelegd. Ze verstaan hun vak en zijn heel prettig in de omgang, zowel bij het ontwerp als tijdens de aanleg. Al onze wensen zijn verwerkt in een prachtige groene tuin met speelmogelijkheden voor de kinderen en twee terrassen met elk hun eigen karakter. Ze luisteren goed en maken er met hun kennis en ervaring iets veel mooiers van dan we hadden kunnen wensen. We kunnen BK Tuinen van harte aanbevelen!

Kwaliteit werk 10
Communicatie 10
Kwaliteit materiaal 10
Nakomen afspraken 10
Vakbekwaamheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Klantvriendelijkheid 10

9,1 | Heel tevreden

Patrick van Winsum | 04-04-2020
Februari 2019 is er bij ons een overkapping geplaatst. De kwaliteit en afwerking zijn van een hoog niveau. Ik ben er tevreden over de communicatie en de service. Zelfs ruim een jaar later staan ze nog voor ons klaar om bijv. de tuinverlichting aan te sluiten.
Kwaliteit werk 9
Communicatie 8
Kwaliteit materiaal 10
Nakomen afspraken 10
Vakbekwaamheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Klantvriendelijkheid 9

9,1 | Prima service en afgeleverd werk

Ric Evers | 31-01-2020
Afspraken direct duidelijk en snel, fantastisch afgeleverd werk met zorg voor omgeving, klantvriendelijk en zeer tijdig opgeleverd. Een aanrader
Kwaliteit werk 9
Communicatie 9
Kwaliteit materiaal 9
Nakomen afspraken 9
Vakbekwaamheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Klantvriendelijkheid 9

10 | GE-WEL-DIG

A.H. Kortleven | 29-01-2020
Voor de tweede keer kwam er personeel van BK tuinen bij ons in de tuin aan het werk. Dit keer een winterbeurt voor de achtertuin. Het was een rommeltje. De afgelopen periode hadden wij weinig tijd voor onze grote tuin gehad en dat was duidelijk te zien. De mannen gingen aan het werk en het resultaat is geweldig. Hier verlangde wij naar. Helemaal naar onze wens. Dit geeft zo’n rust. Ze leveren echt super goed werk en ruimen alles ontzettend netjes op. De mannen zijn erg prettig in de omgang en luisteren naar de wensen van de klant! Dit bedrijf vragen wij de volgende keer zeker weer!!
Kwaliteit werk 10
Communicatie 10
Kwaliteit materiaal 10
Nakomen afspraken 10
Vakbekwaamheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Klantvriendelijkheid 10

9,4 | Zeer goed!

C. Boshuijzen | 25-11-2019
BK Tuinen heeft in hele korte tijd onze tuin van grauwe betonplaats tot een waar (vogel-)paradijs omgetoverd. Zeer goede en snelle service, klantvriendelijk, prettige en snelle communicatie en vakkundig advies.
We zijn heel blij met het resultaat en de keuze om BK Tuinen in de arm te nemen. Een echte aanrader!
Kwaliteit werk 10
Communicatie 10
Kwaliteit materiaal 9
Nakomen afspraken 10
Vakbekwaamheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Klantvriendelijkheid 9

9,7 | Zeer tevreden , blijde klanten

Familie Arnoldussen | 23-11-2019
Tijdens het eerste gesprek over de wensen voor onze tuin dacht BK mee, gaf BK ons tips. De opdracht kon snel uitgevoerd worden. Vriendelijk personeel met kennis en vaardigheden, leveren kwaliteit en wij zijn super blij met het eind resultaat. Afspraken worden na gekomen. Een aanrader voor iedereen die zijn tuin wil mooier maken of inrichten. BK dank je wel!
Kwaliteit werk 10
Communicatie 8
Kwaliteit materiaal 10
Nakomen afspraken 10
Vakbekwaamheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Klantvriendelijkheid 10

Het proces
van idee tot tuin!

Een ontwerp laten maken, is voor het bouwen of verbouwen van een huis heel gewoon. Op dezelfde manier is een tuinontwerp laten maken door een tuinontwerper (tuinarchitect) een zekere garantie voor een goed doordachte tuin.

Bij Hovenier BK Tuinen in Apeldoorn staan uw tuinwensen centraal

Uw wensen worden tegen het licht gehouden om de mogelijkheden en de onmogelijkheden van elkaar te scheiden. Daarnaast zult u altijd de vraag van ons krijgen in hoeverre wij onze eigen creatieve ideeën mogen inbrengen om uw wensen aan te kleden. En dat wordt bijna nooit geweigerd!

Neem vandaag contact op
Waar wij goed in zijn

© BK Tuinen. Alle rechten voorbehouden.
Communicatie: Zuidijk. Ontwerp en realisatie: Identiteit.