fbpx
Skip to main content
In 4 stappen naar uw droomtuin
Het proces: van idee tot tuin

Hoe we werken

Professioneel

Een TuinKeur-hovenier is een vakman die, zowel in de tuin als daarbuiten, professioneel te werk gaat.

Betrouwbaar

U komt niet voor onaangename verassingen te staan.

Vakbekwaam

Van tuinonderhoud tot tuinaanleg, vanwege de goede scholing is het team vakbekwaam.

Servicegericht

Service is het speerpunt. Een TuinKeur-hovenier staat voor u klaar.

Kwalitatief

Of het nu gaat om werkzaamheden, geleverde materialen of advies, BK Tuinen heeft als TuinKeur-hovenier een passie voor kwaliteit.

Bent u zojuist verhuisd of bent u uitgekeken op uw huidige tuin? Bij ons krijgt u een doordacht tuinontwerp of beplantingsplan op maat. Zoals altijd gaan wij een paar erg belangrijke stappen langs, om uw droomtuin te realiseren!

1: Vrijblijvende afspraak

Tijdens een gesprek bij u thuis of in de betreffende tuin kunnen we goed beoordelen wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin.

2: Uw wensen in kaart brengen

Wij nemen de tijd om naar uw wensen en ideeën te luisteren: Veel groen, of juist veel sierbestrating? Een vijver of juist geen vijver omdat u kleine kinderen heeft.

3: Tuinontwerp op basis van uw wensen

Uw wensen zullen binnen dit concept vertaald worden, zodat er een uniek tuinontwerp ontstaat dat bij u past. Ongeacht of het een grote boerderijtuin of een kleine stadstuin is.

4: Afstemming en definitief plan

Een tuin moet een plek zijn waar u zich thuis voelt en die in harmonie met uw woning en de directe omgeving is. Dat begint met het ontwerp van een goed doordacht tuinplan.

Uw tuinplan is klaar!

Binnen onze werkwijze komt u niet voor verrassingen te staan. U weet met ons ontwerp precies hoe uw tuin er straks uit zal zien: de beplanting, de bestrating en de inrichting!

Communicatie is gedurende vanaf dit proces tot de aanleg en oplevering heel belangrijk. Daarom zijn wij áltijd voor u bereikbaar en staan we open voor uw vragen en opmerkingen. Wij willen namelijk dat u zeer tevreden zult zijn met het eindresultaat. Daar staan wij voor!

Vraag het aan BK Tuinen

Hulp nodig bij het nemen van een beslissing?

Wij ontwerpen tuinen waarin je kunt wonen, omdat we geloven in de kracht van buitenleven.