fbpx

BK Tuinen voor tuinaanleg,
tuinontwerp en tuinonderhoud

Over
BK Tuinen

Wij zijn BK Tuinen. Harde werkers, met twee voeten op de Veluwse zandgrond, een gepassioneerd hart en een creatief hoofd. Daar hebben we niet veel woorden voor nodig. We luisteren liever graag. Een goed tuinontwerp begint bij BK dan ook met luisteren. Naar wat u wilt, wat bij u past. Naar wat u belangrijk vindt en waar u mogelijkheden of onmogelijkheden ziet. Mix dat met een flinke dosis expertise en creativiteit van onze kant, en u heeft een ontwerp met een tuinbeleving die volledig bij u past. Bij BK Tuinen werken we uitsluitend met een team van goed op elkaar ingespeelde professionele vakmensen.

Het team

Een team dat begrijpt dat uw wensen voorop staan, dat spijkers met koppen weet te slaan en waar betrouwbaarheid en kwaliteit een vanzelfsprekendheid zijn. Zij werken uw ontwerp stap voor stap uit. Daarbij hebben ze veel oog voor detail. Niet alleen tijdens het uitwerken van het ontwerp, maar ook als het gaat om onderhoud, of losse klussen. Want ze weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw tuinplan tot in de finesses klopt. Als laatste; wij leggen de lat hoog. Kwaliteit moet u proeven bij onze eerste kennismaking, herkennen in onze voorstellen, en ervaren tijdens de aanleg of reguliere werkzaamheden. Voor minder gaan we dan ook niet. Want elke tuin, hoe groot of hoe klein ook, is het waard om voor te gaan.
medewerker BK Tuinen
Bert Keurhorst
Eigenaar
medewerker BK Tuinen
Niels van den Hoek
Hovenier Onderhoud
medewerker BK Tuinen
Johan Keurhorst
Houtbouw
medewerker BK Tuinen
Richard Bluemink
Allround Hovenier
medewerker BK Tuinen
Arend Koetsier
Assistent hovenier
medewerker BK Tuinen
Hendrik-Jan Boon
Allround Hovenier
medewerker BK Tuinen
Tycho de Ruiter
Assistent Hovenier
medewerker BK Tuinen
Arjen Nijkamp
Tekenaar-werkvoorbereider
medewerker BK Tuinen
Ward-Jan Hassink
Allround Hovenier
medewerker BK Tuinen
Wiljan Vels
Assistent Hovenier

Kosteloos inventariseren wij al uw tuinwensen op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vervolgens kunnen we die op verschillende manieren voor u uitwerken; als offerte, schets of ontwerp. U krijgt dit op een heldere manier gepresenteerd waarna wij verder het traject met u bespreken.

Arjen

medewerker BK Tuinen
Altijd een antwoord

Antwoorden op
veelgestelde vragen

Welke planten moeten waar?

Het komt ook voor dat men alleen wil weten welke planten waar geplant moeten worden. In dat geval is alleen een beplantingsplan van toepassing en zal geen volledig ontwerp worden gemaakt.


Ik weet precies wat ik wil!

Misschien weet u al precies wat u waar wilt uitvoeren en heeft u helemaal geen behoefte aan een uitgebreid ontwerp. Dan is een goed advies en een kleine schets al voldoende om een duidelijk beeld te krijgen.

Tuinontwerp kosten: kan het ook gratis?

Afhankelijk van de wensen en de grootte van uw tuin variëren de kosten van een tuinontwerp. Maar als wij uw tuin ook mogen aanleggen, is het bedrag het het tuinontwerp uw korting! Daarom hebben onze meeste klanten het tuinontwerp inderdaad gratis.


Terrasoverkapping of buitenverblijf op maat?

Terrasoverkappingen zijn er in heel veel soorten en maten. Natuurlijk is de grootte afhankelijk van het soort materiaal en de plek die de overkapping in de tuin of bij uw huis inneemt. Welk materiaal, grootte of soort overkapping u kiest: BK Tuinen maakt altijd een overkapping op maat!

Bij Hovenier BK Tuinen in Apeldoorn staan uw tuinwensen centraal

Uw wensen worden tegen het licht gehouden om de mogelijkheden en de onmogelijkheden van elkaar te scheiden. Daarnaast zult u altijd de vraag van ons krijgen in hoeverre wij onze eigen creatieve ideeën mogen inbrengen om uw wensen aan te kleden. En dat wordt bijna nooit geweigerd!

Neem vandaag contact op

© BK Tuinen. Alle rechten voorbehouden.
Communicatie: Zuidijk. Ontwerp en realisatie: Identiteit.