fbpx
Skip to main content

Opties voor een terrasoverkapping

Er is meer mogelijk dan je denkt

Om uw nieuwe overkapping, veranda of afdak aan te kleden en nog meer waarde en sfeer te geven, biedt BK Tuinen verschillende accessoires aan, bijvoorbeeld verwarming, praktische opbergmogelijkheden of verlichting.

Terrasverwarming

Wilt u ’s avonds of in de winter buiten kunnen zitten? Dan is een terrasverwarming een aanrader. Deze kunnen we los neerzetten of aan de muur bevestigen. We kunnen ook het type vloer aanpassen aan de materialen die u in uw tuin gebruikt heeft, zodat het een volwaardig onderdeel wordt van uw tuin. Zo kunnen we tegels leggen of gebruik maken van houten vlonders, afhankelijk van uw smaak en wensen.

Praktisch gebruik van uw overkapping

Gaat u uw terrasoverkapping gebruiken als extra opbergmogelijkheid voor gereedschap, fietsen of uw auto?  Dan is het mogelijk om een fietsenrek te plaatsen en/ of een tuinkast waarin u uw spullen goed kwijt kunt. Voor wielrenners en mountainbikers kunnen we een plek creëren waar u uw fiets kunt afspuiten en eventueel sleutelen. We zorgen voor een goede waterafvoer, opbergmogelijkheden voor schoonmaakmiddelen, klusspullen en eventueel helmen en fietsschoenen.

Verlichting

Als u ook in het donker gebruik wilt maken van uw afdak, veranda of overkapping dan zorgt BK Tuinen voor bijpassende verlichting, van sfeerverlichting tot praktisch licht om bij te klussen. Zo kunt u op ieder gewenst moment van de dag gebruik maken van uw aanwinst!

Welke verlichting u nodig heeft in uw veranda, terrasoverkapping of afdak is afhankelijk van het gebruik en uw wensen. Wilt u graag buiten eten of lezen als het schemert of al donker is, dan is sfeerverlichting een goede keuze. Bent u meer van het klussen en wilt u in het donker nog even wat zagen of een plant verpotten, dan kunnen we ook praktische werkverlichting verzorgen.

Kosteloos inventariseren wij al uw tuinwensen op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vervolgens kunnen we die op verschillende manieren voor u uitwerken; als offerte, schets of ontwerp. U krijgt dit op een heldere manier gepresenteerd waarna wij verder het traject met u bespreken.

Johan

medewerker BK Tuinen
Vraag het aan BK Tuinen

Hulp nodig bij het nemen van een beslissing?

Wij ontwerpen tuinen waarin je kunt wonen, omdat we geloven in de kracht van buitenleven.