fbpx
Skip to main content

Modern buitenverblijf

Apeldoorn

Dit adembenemende luxe buitenverblijf, met zijn robuuste zwarte constructie, gestucte wand en verfijnde afwerking van Rhombus thermisch gemodificeerd Fraké, een ware blikvanger in de tuin. Elk detail is zorgvuldig overwogen en aangepast aan de wensen van de klant.

Het buitenverblijf is ontworpen om het hele jaar door te kunnen genieten van het buitenleven. Verlichting en geïntegreerde heaters creëren een warme en uitnodigende sfeer, terwijl glazenschuifwanden beschutting bieden tegen de elementen van de natuur. Een handige kleine berging is geïntegreerd voor de opslag van tuinmeubilair en -gereedschap, waardoor de ruimte netjes en georganiseerd blijft.

Omringd door drie meerstammige bomen, wordt alle aandacht naar het buitenverblijf getrokken. Een suggestief pad van stapstroken in het grind leidt naar deze luxueuze tuinkamer.

De erfafscheiding, naadloos aangesloten op het buitenverblijf, is bekleed met dezelfde elegante rhombusplanken, waardoor een visuele samenhang wordt gecreëerd.

Bij de woning prijkt een royaal terras van verfijnde keramische tegels, met aansluitend een verhoogde border met een comfortabele zitrand van Garapa hardhout. Deze verhoogde border is gedeeltelijk bestemd voor aromatische kruiden, waardoor de zintuigen worden geprikkeld en de buitenbeleving nog aangenamer wordt.

Een organisch gevormd gazon, waarop een slimme maairobot zijn werk doet, biedt een groen contrast tegen het strakke ontwerp van het terras en de border. In de nabijheid van de woning bevindt zich een praktische houtopslag van cortenstaal, waardoor het eenvoudig is om brandhout voor de open haard binnen handbereik te hebben.

Tenslotte, om de magie van de avonduren te omarmen, zorgt subtiel geplaatste verlichting van in-lite voor een sfeervolle ambiance, waardoor dit deze tuin een plek wordt waar herinneringen worden gemaakt en gedeeld.

Dit ontwerp verenigt esthetiek en functionaliteit in perfecte samenhang, en veranderd de buitenruimte tot een luxueuze oase van rust en comfort, waar ontspanning vanzelfsprekend is.