fbpx
Skip to main content

Meerwaarde terrasoverkapping

Ontdek de voordelen en mogelijkheden

Een overkapping of een veranda biedt vele voordelen. Met een terrasoverkapping kunt u langer van uw tuin genieten. Zo creëert u met een overkapping een aangename schaduwplek op warme zomerse dagen. En ook als het regent of wat kouder wordt, hoeft u niet naar binnen. Met een overkapping in uw tuin of aan uw (tuin)huis vergroot u uw woongenot. U krijgt een extra kamer bij uw huis, zonder ingrijpende verbouwing. Bedenk eens wat u met deze extra ruimte kunt doen: voor een kantoor aan huis, een hobbyruimte of gewoon een fijne zitplek als verlengstuk van uw woonkamer. En wat denkt u van een buitenkeuken compleet met barbecue?

Een overkapping, schuur, tuinhuis of carport voor meer bergruimte

BK Tuinen zorgt niet alleen voor een droge en zonnige plek om buiten te zitten, maar ook voor overkappingen met een praktische toepassing, zoals een schuur, tuinhuis of carport. Een schuur of tuinhuis zorgt voor extra opbergruimte. Ook kunt u een carport of schuur gebruiken om fietsen, een motor of een auto praktisch en veilig te stallen. In deze ruimte kunt u goed en droog klussen.

Wij kunnen de schuur, tuinhuis of carport aankleden met diverse soorten accessoires, zoals verlichting, vloer of verwarming.

Met al deze opties maakt BK Tuinen er een volwaardige en handige extra woonruimte van.

Kosteloos inventariseren wij al uw tuinwensen op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vervolgens kunnen we die op verschillende manieren voor u uitwerken; als offerte, schets of ontwerp. U krijgt dit op een heldere manier gepresenteerd waarna wij verder het traject met u bespreken.

Johan

medewerker BK Tuinen
Vraag het aan BK Tuinen

Hulp nodig bij het nemen van een beslissing?

Wij ontwerpen tuinen waarin je kunt wonen, omdat we geloven in de kracht van buitenleven.