fbpx
Skip to main content

Buitenkeukens, optimaal
genieten van het buitenleven

Buitenkeukens

Buitenkeukens
en BBQ’s

Als onderdeel van ons uitgebreide aanbod aan buitenverblijven bieden wij bij BK Tuinen ook hoogwaardige buitenkeukens en kamado bbq’s. Ontdek onze selectie van hoogwaardige buitenkeukens en BBQ’s die perfect passen bij uw buitenruimte.
Buitenkeukens

functionaliteit
en stijl

Onze collectie buitenkeukens biedt een combinatie van functionaliteit en stijl, samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde merken zoals OFYR, Fraaii en Otto Wilde. Of u nu op zoek bent naar een compacte opstelling of een uitgebreide buitenkeuken met alle benodigde voorzieningen, wij hebben diverse opties beschikbaar die voldoen aan uw wensen en behoeften. Elk model, of het nu standaard is of op maat gemaakt, is vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor duurzaamheid, weerbestendigheid en gemakkelijk onderhoud gegarandeerd zijn. Zo kunt u optimaal genieten van uw buitenkookervaring, ongeacht welk merk u kiest.
Kamado bbq

Traditie
en innovatie

Een kamado bbq combineert traditioneel vakmanschap met moderne innovatie. Deze keramische barbecues bieden een breed scala aan kookmogelijkheden, waaronder grillen, roken, bakken en slow cooking. Met merken zoals Kamado Joe en The Bastard bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare prestaties. Het unieke design van een kamado bbq voegt niet alleen functionaliteit toe aan uw buitenruimte, maar ook een vleugje elegantie.
Open vuur

Gezelligheid en
culinaire ervaring

Ervaar de unieke combinatie van warmte, sfeer en culinair genot met onze selectie OFYR’s. Deze eigentijdse vuurplaatsen vormen het middelpunt van gezellige avonden in de buitenlucht, waar u niet alleen kunt genieten van de warmte van het vuur, maar ook van heerlijke gerechten bereid op de unieke teppanyaki-plaat. Voor liefhebbers van een meer traditionele ervaring bieden onze vuurschalen van Adezz een eenvoudige en sfeervolle manier om te genieten van het buitenleven en om gezellige momenten te delen met vrienden en familie.

Kosteloos inventariseren wij al uw tuinwensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

‘In deze drukke wereld met volle agenda’s maakt niets mij gelukkiger dan mensen die genieten van hun nieuwe tuin vol vriendschap, gezelligheid en lange avonden. Ik help u graag om de kracht van het buitenleven te ervaren.’

Bert

medewerker BK Tuinen

Ontdek de mogelijkheden

Laat ons bij BK Tuinen u helpen bij het realiseren van uw droomtuin, waarin buitenkoken en genieten van het buitenleven centraal staan. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw buitenleven naar een hoger niveau te tillen.