fbpx
Skip to main content

BK Tuinen bouwt uw nieuwe terrasoverkapping!

De hovenier die ook timmert

Een terrasoverkapping heeft veel voordelen en geeft u veel plezier en gemak. BK Tuinen verzorgt overkappingen, afdaken en veranda’s in alle soorten, maten en stijlen bij uw huis, tuinhuis, stacaravan of schuur.

Met een terrasoverkapping van BK Tuinen geniet u vaker en langer van uw tuin. U zit weliswaar buiten, maar toch lekker droog en warm ook als het buiten slecht weer is. Zo kunt u een kop koffie drinken op uw terras als het buiten vriest of ’s avonds met vrienden dineren. Met een terrasoverkapping of veranda is het mogelijk om bijna het hele jaar buiten te verblijven. En met de juiste accessoires en aankleding maken we er een sfeervol verlengstuk van uw woonkamer van!

Of u gebruikt de nieuwe ruimte praktisch voor bijvoorbeeld een auto, fietsen of werkruimte aan huis. U creëert bijvoorbeeld meer opslagruimte voor veel verschillende soorten spullen, zoals gereedschap, (race)fietsen of haardhout.

Overweegt u om een terrasoverkapping te kopen? Of oriënteert u zich nog op de mogelijkheden die een afdak of terrasoverkapping voor u heeft? Wij leggen u graag uit welke keuzes er zijn wat betreft materiaal, gebruik, opties en stijlen.

Als u na het lezen van deze informatie overtuigd bent van de mogelijkheden die BK Tuinen u biedt voor de aanleg van uw overkapping, neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u alle opties van een terrasoverkapping, afdak of veranda voor uw situatie en uw wensen.

Kosteloos inventariseren wij al uw tuinwensen op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vervolgens kunnen we die op verschillende manieren voor u uitwerken; als offerte, schets of ontwerp. U krijgt dit op een heldere manier gepresenteerd waarna wij verder het traject met u bespreken.

Johan

medewerker BK Tuinen
Vraag het aan BK Tuinen

Hulp nodig bij het nemen van een beslissing?

Wij ontwerpen tuinen waarin je kunt wonen, omdat we geloven in de kracht van buitenleven.