fbpx

Staat er rabarber in je tuin en wil je dit vermeerderen? Dat kan nu door deling van de wortels. In de rustperiode van oktober tot november, als het bl

Staat er rabarber in je tuin en wil je dit vermeerderen? Dat kan nu door deling van de wortels. In de rustperiode van oktober tot november, als het blad is afgestorven, kan de plant uit de grond worden gehaald. Snij met een scherp mes, of steek met een spade, de wortels in kleine stukken. Zorg dat een worteldeel minimaal 10 cm lang is en in het bezit van een groeiknop is. Plant deze stukken weer in de grond en laat de natuur de rest doen. Na verloop van tijd heb je een uitbundig groeiende rabarber plant. Gooi bij vorst eventueel wat bladeren ter bescherming over de rabarber planten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij Hovenier BK Tuinen in Apeldoorn staan uw tuinwensen centraal

Uw wensen worden tegen het licht gehouden om de mogelijkheden en de onmogelijkheden van elkaar te scheiden. Daarnaast zult u altijd de vraag van ons krijgen in hoeverre wij onze eigen creatieve ideeën mogen inbrengen om uw wensen aan te kleden. En dat wordt bijna nooit geweigerd!

Neem vandaag contact op

© BK Tuinen. Alle rechten voorbehouden.
Communicatie: Zuidijk. Ontwerp en realisatie: Identiteit.