fbpx

Op dit moment zijn er veel nuttige insecten in de tuin die we graag zien, denk bijvoorbeeld aan het lieveheersbeestje die dol is op het eten van bladl

Op dit moment zijn er veel nuttige insecten in de tuin die we graag zien, denk bijvoorbeeld aan het lieveheersbeestje die dol is op het eten van bladluis. Maar er zijn ook altijd ongenode gasten die we liever zien gaan dan komen. Houd daarom goed de beplanting in de gaten zodat er snel gereageerd kan worden op overlast en snelle verspreiding geen kans krijgt. Probeer bij bestrijding altijd met natuurlijke middelen te werken. Lees bij gebruik van chemische bestrijding altijd goed de bijsluiter en houd de juiste hoeveelheid aan om zo weinig mogelijk nevenschade te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bij Hovenier BK Tuinen in Apeldoorn staan uw tuinwensen centraal

Uw wensen worden tegen het licht gehouden om de mogelijkheden en de onmogelijkheden van elkaar te scheiden. Daarnaast zult u altijd de vraag van ons krijgen in hoeverre wij onze eigen creatieve ideeën mogen inbrengen om uw wensen aan te kleden. En dat wordt bijna nooit geweigerd!

Neem vandaag contact op

© BK Tuinen. Alle rechten voorbehouden.
Communicatie: Zuidijk. Ontwerp en realisatie: Identiteit.