fbpx
Skip to main content
kleine vijver aanleggen

Kleine vijver aanleggen?

Het aanleggen van een vijver is een vak apart. Wij adviseren u graag bij het aanleggen van een vijver. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kleine vijver voor in uw tuin. Mocht u een iets grotere tuin hebben dan is een grote vijver natuurlijk ook een mogelijkheid: wij leggen vijvers aan in allerlei soorten en maten.

U heeft vast wel eens een vijver gezien bij bekenden van u. In de zomer is het heerlijk om te genieten in uw mooie tuin. Een vijver is een toevoeging aan uw tuin en levert veel rust en sfeer op. Met een aantal mooie waterelementen en verlichting erbij is het plaatje compleet! Momenteel is ook de zwemvijver erg populair!

Vakmanschap en specialisme

Een kleine vijver aanleggen vereist gedegen vakmanschap. Wij werken samen met specialisten uit Apeldoorn en helpen u graag bij het aanleggen van een vijver. Het is belangrijk dat deze op de juiste manier geplaatst wordt. Hieronder staat een indicatie voor het aanleggen van een kleine vijver:

Soort vijver                                   Gemiddelde prijs kleine vijver
Een kleine natuurvijver                 250 tot 2000 euro
Kleine vijver met vissen                2000 tot 6000 euro
Kleine Koi-vijver                            15000 tot 25000 euro

Deze prijzen zijn afhankelijk van het soort vijver dat u kiest en de extra’s waarvan u gebruik kunt maken. Het is namelijk ook mogelijk om een fontein of extra verlichting te plaatsen. Tenslotte inventariseert BK Tuinen op locatie, zodat wij een goed beeld krijgen van de situatie. Als u vragen heeft over de kosten van een zwemvijver, vraag dan vrijblijvend een offerte op.

Een kleine vijver aanleggen in uw tuin?
Heeft u nog vragen over het aanleggen van een kleine vijver? Of wellicht heeft u interesse in een grotere vijver. Neem dan gerust contact op. U heeft mogelijk vragen over het type vijver en de plek waar uw vijver het beste geplaats kan worden. Wij helpen u bij het maken van beslissingen en wij weten als geen ander: ‘uw wensen staan altijd centraal!’