fbpx

3D tuinontwerp voor speelse achtertuin

Apeldoorn de Maten

3D Tuinontwerpen

2D Tuinontwerp

2D tuinontwerp voor speelse achtertuin in Apeldoorn

De basis van deze tuin is de verharding. Door gebruik te maken van stroken onder een bepaalde hoek wordt het lijnenspel in de tuin versterkt. De randen van de verharding zijn geen strakke ronde of rechte lijnen waardoor de verharding overvloeit in de beplanting.

Een buitenverblijf met ruime berging biedt ruimte voor fietsen en tuingereedschap. Daarnaast is er onder de veranda ruimte om te zitten, met uitzicht op uitbundig bloeiende beplanting. Centraal in de tuin is een watertafel van Cortenstaal geplaatst.

Vanuit de woning, de veranda en vanaf het terras is deze te zien en brengt zo sfeer in de tuin door de uitstraling en het geluid van water. De palenrijen zorgen voor een halfopen afscheiding van het terras. Tegelijk ontneemt de palenrij het directe zicht naar achteren.

Bij Hovenier BK Tuinen in Apeldoorn staan uw tuinwensen centraal

Uw wensen worden tegen het licht gehouden om de mogelijkheden en de onmogelijkheden van elkaar te scheiden. Daarnaast zult u altijd de vraag van ons krijgen in hoeverre wij onze eigen creatieve ideeën mogen inbrengen om uw wensen aan te kleden. En dat wordt bijna nooit geweigerd!

Neem vandaag contact op

© BK Tuinen. Alle rechten voorbehouden.
Communicatie: Zuidijk. Ontwerp en realisatie: Identiteit.