fbpx
Skip to main content

3D tuinontwerp luxe patiotuin

Apeldoorn

De patiotuin begint met een royaal terras van gevlinderd beton, dat dient als een eenvoudige basis voor buitenbelevingen. Dit is de plek waar de bewoners, met familie, kunnen genieten van heerlijke maaltijden onder de open hemel. Het terras wordt gemarkeerd door een sierlijk tapijt van gebakken waaltjes, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.

Een verspringend pad van staptegels van gevlinderd beton leidt door de tuin en verbindt alle elementen met elkaar.

De verhoogde bamboe vlonder biedt een oase van rust en sereniteit. Waar de tuineigenaren kunnen ontspannen met een kopje koffie in de ochtendzon of verdiept raken in een goed boek. Deze vlonder voegt een natuurlijk element toe aan de tuin en creëert een geheel eigen sfeer in de tuin.

Om de tuin netjes en georganiseerd te houden, hebben we een opslagruimte gecreëerd voor tuingereedschap en kussens. De opslagruimte, slim ontworpen op een plek die nauwelijks in het oog springt, past naadloos in de luxueuze uitstraling van de tuin.

De luxe schutting, vervaardigd uit hoogwaardige materialen, biedt niet alleen privacy maar dient ook als een decoratief element in de tuin. Strategisch geplaatste in lite verlichting zorgt ’s avonds voor een warme sfeer en accentueert de schoonheid van de tuin.

Tussen de terrassen en staptegels is er voldoende ruimte voor groen, wat een natuurlijke uitstraling bevordert en een ontspannen sfeer creëert. In het hart van al dit groen staat een prachtige waterschaal, die niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook bijdraagt aan de sfeer met zijn spiegelde wateroppervlak.

Grote cortenstalen potten zijn doordacht geplaatst om de tuin te verfraaien en een vleugje elegantie toe te voegen. Deze potten bieden ook de mogelijkheid om seizoensgebonden planten en bloemen te introduceren, waardoor de tuin het hele jaar door een frisse uitstraling behoudt.

Een opmerkelijk aspect van dit ontwerp is de flexibiliteit. Het terras kan eenvoudig worden vergroot om ruimte te bieden aan grotere gezelschappen, waardoor de tuin geschikt is voor zowel intieme diners als een familiebarbecue.

We zien er naar uit ook uw (patio-)tuin te transformeren tot een oase van luxe, comfort en veelzijdigheid. We hopen dat deze beelden u inspireren, en nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of om uw eigen tuinproject te bespreken. We staan klaar om uw buitenruimte te veranderen in een ware tuinbeleving tot en met de details.