fbpx
Skip to main content

3D tuinontwerp luxe loungetuin

Apeldoorn

Het middelpunt van de loungetuin is het luxe buitenverblijf. De buitenzijde is afgewerkt met zwart gespoten Channelsiding. Het buitenverblijf is voorzien van glazenschuifwanden die kunnen worden geopend om de binnen- en buitenruimtes naadloos met elkaar te verbinden. Binnenin is er een cortenstalen houtkachel voor warmte en gezelligheid, en luxe wandafwerkingen van stucwerk in combinatie met thermisch gemodificeerde Fraké rhombusplanken op de wand én het plafond zorgen voor een verfijnde sfeer. Een steellook raam in de achterwand voegt diepte toe aan de tuin en biedt een zicht op de achterzijde, waardoor de buitenruimte nog aantrekkelijker wordt.

De verharding van gevlinderd beton is zorgvuldig ontworpen in organische vormen die de natuurlijke stroom van de tuin volgen. Het creëert een elegante overgang tussen verschillende buitenruimtes en fungeert als een verlengstuk van het buitenverblijf. De gevlinderde betonoppervlakken zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Bij de woning is er een ruime eettafel geplaatst, ideaal voor dineren en gezellig samenzijn. Deze ruimte is omgeven door weelderig groen en heeft een directe verbinding met het buitenverblijf, waardoor de tuineigenaren kunnen genieten van het uitzicht op de tuin.

Een majestueuze meerstammige boom in het gazon fungeert als een natuurlijk scherm, waardoor de gevel van de achterburen wordt verborgen. Deze boom draagt bij aan de tuin door zowel hoogte als jaarrond sierlijkheid te bieden. Daarnaast is er een extra ruimte gecreëerd voor 2 hangstoelen, waar bewoners kunnen ontspannen en genieten van de rustige ambiance.

Achter het buitenverblijf is er slim ruimte gecreëerd voor houtopslag. Dit zorgt voor handige toegang tot brandhout voor de houtkachel. Daarnaast is er tussen de garage en het buitenverblijf ruimte gereserveerd voor een stijlvolle buitenkeuken. De buitenkeuken sluit naadloos aan op de stijl van de tuin en biedt een praktische plek voor buitenkoken.

In de voortuin is een parkeerplaats voor de auto gecreëerd, met een met groen beklede containerombouw die de containers discreet verbergt. Het uitzicht vanuit de woning op de voortuin is weelderig en groen met en een indrukwekkende meerstammige boom.