fbpx
Skip to main content

3D tuinontwerp kindvriendelijke tuin

Apeldoorn

De tuin heeft een eenvoudige en strakke indeling met rechte lijnen. Twee ruime terrassen bieden voldoende zitgelegenheid. In het midden van de tuin is een speelgazon met ruimte voor speelelementen. Achterin de tuin bevindt zich een modern buitenverblijf met opbergruimte. Naast het buitenverblijf is er ruimte voor een zwembad of opblaasjacuzzi. De tuin is voorzien van borders en klimplanten voor een groene uitstraling en privacy. Een pad van staptegels leidt naar het buitenverblijf.

De tuin heeft een eenvoudige en strakke indeling met rechte lijnen. Er zijn twee ruime terrassen voorzien, waar voldoende zitgelegenheid is. In het midden van de tuin is een speelgazon, met daarnaast ruimte voor speelelementen zoals een duikelrek en trampoline. Achterin de tuin bevindt zich een modern buitenverblijf met een berging voor tuinkussens en tuingereedschap. Naast het buitenverblijf is er ruimte voor een zwembad of opblaasjacuzzi. 

Het eerste terras, gelegen bij de woning, is groot genoeg om een grote tafel te plaatsen met 8 stoelen eromheen. Dit terras biedt een aangename plek om buiten te eten en te ontspannen. Het tweede terras bevindt zich achterin de tuin, in het buitenverblijf, en dient als een comfortabele zithoek voor rust en ontspanning. 

Het speelgazon is centraal in de tuin gelegen en biedt voldoende ruimte om te spelen en ravotten. Hier kunnen kinderen veilig hun gang gaan. Aan de zijkant van het gazon zijn het duikelrek en de trampoline geplaatst. Om de veiligheid te waarborgen, worden rubberen tegels als valdemping rondom de speelelementen gelegd. 

Het moderne buitenverblijf achterin de tuin dient als een overdekte ruimte voor ontspanning, ook tijdens regenachtige dagen. Daarnaast biedt het opbergruimte voor tuinkussens en tuingereedschap, waardoor de tuin netjes en georganiseerd blijft. 

Naast het buitenverblijf is een ruimte gereserveerd voor een zwembad of opblaasjacuzzi. Dit biedt een verfrissende optie tijdens warme dagen en een plek om te ontspannen. 

Dit ontwerp creëert een eenvoudige, kindvriendelijke en veelzijdige tuin met ontspannings- en speelmogelijkheden in het middelpunt.